“Krachtige organisaties bestaan
bij de gratie van krachtige mensen”

Het Bureau

CBMO is een exclusief bureau voor effectief functioneren en voor gedragsverandering. Wat we bieden is niet voor iedereen. We zetten in op mensen die de moed en de pro-activiteit bezitten om individueel met zich zelf aan de slag te gaan met een daadwerkelijke gedragsverandering. Er wordt gewerkt met het beste uit coaching, training, psychologie, breinonderzoek, en met lijfwerk (Dispokinese).

Het werk dat wij doen is de afgelopen jaren intuïtief tot stand gekomen in een poging persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s te maken die werkelijke gedragsverandering tot stand brengen en die beklijven. We zijn daar succesvol in gebleken.

Met onze programma’s zijn wij een alternatief voor het gangbare trainings- en coachings aanbod. Het is een eigen specifieke aanpak die vraagt om proactieve coachees en opdrachtgevers, die willen investeren in persoonlijke groei. Een aanpak die past in deze tijd van toenemende zelfstandigheid en autonomie, flexibiliteit, ondernemerschap en creativiteit. Tevens werken we individueel en met heel de mens; met een integrale aanpak van denken, voelen, lijf en gedrag. We willen verder dan het instrumentele en het mentale, we willen meer aansluiten bij mensen van nu; persoonlijker, pro-actiever, meer diepgang en meer beklijving.

Het Team

Cas van Breukelen heeft 30 jaar ervaring in organisaties als manager, interim-manager, organisatieadviseur en persoonlijk coach. Hij heeft het concept van CBMO geïnitieerd.
“Zelfkennis is alles”.

Cas van Breukelen

Helmke Remmers is ervaren Dispokinesio-pedagoog, werkt 8 jaar voor CBMO, verstaat de taal van het lijf en verstaat de taal van mensen in organisaties.
“Het lichaam is het voelende deel van de intelligentie.”

Helmke Remmers

Roemer Daalderop werkt als acteur, trainingsacteur, presentator en filmmaker. Werkt reeds meer dan 10 jaar voor CBMO, kan elke rol spelen, en heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige procesbegeleider.
“Directe ervaring beklijft”.

Roemer Daalderop

Mabel Slangen doet de (soms) complexe planning en secretariële ondersteuning. Met haar vriendelijk geluid, precisie en organisatietalent een onmisbare schakel in CBMO.
“Menselijk contact is de basis”.

Mabel Slangen

Missie

“Vrije mensen in een waardige wereld”

Visie

CBMO gelooft in Persoonlijke Ontwikkeling als tool voor Effectief Samenwerken en Krachtige Organisaties. Dat geldt zowel voor grote corporate organisaties, voor het MKB bedrijf als voor de ambitieuze Zelfstandig ondernemer die samenwerkt in netwerkorganisaties. Persoonlijk ontwikkelde mensen zijn emotioneel intelligente mensen. Emotionele intelligentie bestaat uit zelfkennis en zelfhantering en dat vervolgens effectief maken in communicatie en gedrag.

De mensen en organisaties van de nieuwe tijd investeren in persoonlijke ontwikkeling en in samenwerking.

Leiding geven in de nieuwe organisatie bestaat uit persoonlijk effectief zijn in de ontwikkeling van je mensen en persoonlijk effectief zijn in het samenwerken.