“Krachtige mensen zijn
emotioneel intelligente mensen”

Voor wie?

Voor de betrokken medewerker die veel van zichzelf verwacht en waarvan het bedrijf dat ook doet, voor de MKB-ondernemer die het beste uit zichzelf en z’n mensen wil halen en voor de ambitieuze zelfstandige die outstanding wil zijn in zijn specifieke expertise.

Doelgroep

We zijn er voor mensen die goed functioneren maar die ene stap willen maken naar uitstekend of excellent functioneren; overtuigend zijn, optimaal de verbinding aangaan in de relatie, de gunfactor verkrijgen, op het cruciale moment over rust beschikken en het overzicht bewaren, effectief en creatief communiceren, stevig staan tegenover power players, maar ook anderen mee krijgen omdat ze in je geloven en voor jou een extra stapje willen doen. Wij zijn er voor mensen die het project laten slagen, de klant binnen halen, duurzame relaties opbouwen en voor leidinggevenden waar mensen graag voor werken. We werken alleen met proactieve mensen die hun eigen motor zijn ten aanzien van zelfontwikkeling, loopbaan, ondernemerschap en leidinggeven.

Het gaat om proactieve medewerkers met ambitie in hun loopbaan en hun waardigheid. Het zijn mensen die zichzelf, hun bedrijf of hun organisatie willen verbeteren en daar hard voor willen werken. Maar ze willen ook van het leven genieten, verre reizen maken; op safari, de Zuidpool, Azië. De marathon van New York lopen, skiën en snowboarden, uit met vrienden en bekenden.

Ze werken vaak te hard en als ze kinderen hebben zijn die meestal erg belangrijk voor ze en het is soms een heel geworstel in de privé/werk balans. Ze willen ook bijdragen aan een duurzame wereld; ecologisch en relatie verantwoord.

Het Leereffect

Opdrachtgevers

Mensen maken een wezenlijke stap in professionele/persoonlijke ontwikkeling, je wordt daar als Leidinggevende en HRM stevig bij betrokken en er is gegarandeerd resultaat; de klant is altijd tevreden, punt uit. Resultaat staat voorop en je bouwt aan een krachtige organisatie door de persoonlijke ontwikkeling van je mensen.

Coachee

Je bent vrijer en zelfbewuster, je bent effectiever in je communicatie en in het samenwerken of in het leiding geven. Je hebt meerwaarde voor het bedrijf en je kan je ambitie waarmaken.