Vernieuwde site

“Het hoogste dat een mens kan bereiken is om te leren begrijpen, want begrijpen is vrij zijn”
Baruch Spinoza

Met gepaste trots presenteer ik hierbij de vernieuwde site van Cas van BreukelenMens&Organisatie (CBMO) onder de aanhef van bovenstaande woorden van Spinoza als zijnde de man die het belang van emoties en gevoelens aan de orde heeft gesteld in het westerse denken.

Hedendaagse denkers/onderzoekers als Antonio Damasio en Daniel Goleman hebben aangetoond hoe belangrijk emoties en gevoelens zijn voor rationeel gedrag en dat lichaam en geest gezien moeten worden als een samenhangend geheel. Het gevoelsmatige deel van je intelligentie zit in je lijf. Denken in harmonie met voelen geeft begrijpen, en in echt begrijpen kunnen we pas in onze volle menselijke potentie aanwezig zijn; dan pas zijn we ‘aan in ons wezen’.

De programma’s van CBMO spelen hier functioneel, werkbaar en down to earth op in. Door de integratie van lijfwerk koppelen we diepgang aan snelheid en verandering aan beklijving.
Lees er over in de site. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

One Response to Vernieuwde site

  1. Nico Klaus Beantwoorden

    Beste Cas,

    gefeliciteerd met je nieuwe site, waar je op een passende wijze het belang van de mens in de organisatie belicht. Veel succes met jouw werk met de prettige deskundige “teamleden”, die samen met jou de missie ondersteunen, wat tot een bevredigend resultaat leidt.

    m.vr.gr.,
    Nico

Geef een antwoord